Vis emner under Forside
JuleKUBEN kan opleves som Julemandens hyggelige stue på Søndergade i hele julen. (Foto: Tine Nørgård)
 

Jul i Horsens er slut for i år. Vi glæder os til at den hyggelige julestemning kan brede sig i Horsens igen i 2017!

Bemærk at programmet her på siden er fra 2016. Programmet for julen i 2017 vil være tilgængeligt her på siden fra slutningen af november.

 

 

Dagene bliver kortere, den første nattefrost sætter ind og vi nærmer os med hastige skridt december. Det betyder at hyggen er på sit højeste lige om lidt, og at julestemningen for alvor vinder frem på gader og stræder i Horsens.

Traditionen tro byder december måned i 2016 på en masse hyggelige juleoplevelser for børn og voksne i Horsens midtby. Hør dejlig julemusik, tag en tur med det traditionsrige juletog, få farve i kinderne med en skøjtetur, eller kig forbi JuleKUBEN.

JuleKUBEN - Julemandens eventyrlige stue

Der er både musik, kreative aktiviteter og workshops i årets JuleKUBE. Det er den lokale iværksætter og kreative ildsjæl Lisbeth Ivanhoe der har skabt den eventyrlige og hyggelige julemandsstue. JuleKUBEN er i år lavet sådan at du både kan iagttage den udefra og den åbner også op for besøg i løbet af julen. Her kan børnene lave deres egne julegaver i det kreative juleværksted og nogle dage kan de møde selveste Julemanden!

Drillenisser og juledyr

Der er i det hele taget en masse hyggelige juleaktiviteter på programmet i hele december. Drillenisserne besøger Søndergade og d. fra 1. december kan du få dig en herlig svingtur i lydgyngerne på Torvet når de spiller julelyd. Senere i december kommer Børnebondegården på besøg på Torvet med de sødeste dyr og du kan klappe Julegeden Sebastian og andre bløde dyr. Julelegenden i Vor Frelsers Kirke er et besøg værd. Sidste år kunne den enestående miniaturemodel af juleevangeliet opleves i Bytorv Horsens på grund af ombygningen i Vor Frelsers Kirke. I år er Julelegenden så tilbage i kirken hvor store som små bydes indenfor til højtlæsning og hygge. Alt dette kan du læse nærmere om i det samlede juleprogram.

 

Skøjtebanen på Rådhustorvet

Skøjtebanen på Rådhustorvet åbner fra d. 25. november med festlig musik, gratis skøjteudlån og skøjte boogie-woogie kl. 16.00. Skøjtebanen vil vil være åben alle ugens dage, og der vil være mulighed for at leje skøjter. Find mere information om skøjtebanen samt åbningstider for skøjteudlejning og salg af varme drikke hér.

"Jul i Horsens" er del af Mærk Byen, og er planlagt i samarbejde med CityHorsens.

Se det samlede program for Jul i Horsens som pdf nederst på siden.

Spørgsmål til denne sides indhold kan rettes til projektkoordinator i Kulturafdelingen Tine Nørgård på mail: tino@horsens.dk eller telefon: 24790112
 
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk