Vis emner under Forside
ErhvervsFyrtårnet skal for det første realiseres gennem en ekstraordinær indsats for at understøtte udviklingen i eksisterende virksomheder. Den centrale indsats består i at identificere og screene potentielle vækstvirksomheder til at indgå i konkrete sparrings- og kompetenceudvilklingsforløb, som skal vise nye veje til vækst. 

Målet er i 2014, at 25 virksomheder påbegynder et vækstforløb og at 75% af de medvirkende virksomheder får til en markant omstilling af forretningsmodel, teknologi eller organisation med henblik på vækst. Denne indsats forankres i BusinessHorsens.

Visionen er at skabe en ny industriel vækstkultur med et nyt mindset og en ny tilgang til arbejdet med industriudvikling. For at sikre vidensdeling og vidensudvikling skal der arbejdes med at udvikle en ’industrikonference’, som kan formidle resultater, ideer og ny viden. Indsatsen er forankret i BusinessHorsens i samarbejde med VIA og Industrimuseet.

Mål:

  • at 25 virksomheder påbegynder et vækstforløb og at 75% af dem får en markant omstilling af forretningsmodel, teknologi eller organisation (evalueres via interview)
  • at der i 2020 er 10.000 industriarbejdspladser igen. Opfølgning sker via DK-statistik.
  • at der afvikles en industrikonference senest i 2015.
 

Indholdsansvarlig Helle Laursen, hela@horsens.dk