Vis emner under Forside

Du skal kende din virksomheds p-nummer for at kunne tilmelde den genbrugspladsordningen.
Find virksomhedens p-nummer på. www.cvr.dk eller kontakt Affald og Trafik på telefon 76 29 26 56 eller på mail virksomhedsaffald@horsens.dk.

Sådan tilmelder du dig genbrugspladsordningen

Du kan tilmelde din virksomhed på ”Tilmelding til genbrugspladsordningen” eller på www.genbrugsplads.infoNår du har oprettet virksomheden på en af hjemmesiderne, kan du logge ind på www.genbrugsplads.info. Her kan du blandt andet se de samlede besøg, tilføje flere mobilnumre eller aktivere kvittering på mail efter hvert besøg.

Besøget på genbrugspladsen

Inden din virksomheds chauffør kører ind på genbrugspladsen, skal han sende en SMS til 1919 med teksten ”GP” mellemrum samt koden for den genbrugsplads, han ønsker at benytte. Derefter modtager han en kvittering på mobilen. Kvitteringen giver adgang til genbrugspladsen den næste time.
Chaufføren kører ind og afleverer affaldet på genbrugspladsen.
Chaufføren viser kvitteringen på mobilen, hvis pladsmanden beder om det.

Koder for genbrugspladserne

Horsens Genbrugsplads
GP 6150
Horsens Genbrugsplads, trailer
GP 6150T

Brædstrup Genbrugsplads
GP 6151
Brædstrup Genbrugsplads, trailer
GP 6151T

Vedslet Genbrugsplads
GP 6152
Vedslet Genbrugsplads, trailer
GP 6152T

Endelave Containerplads
GP 6153
Endelave Containerplads, trailer
GP 6153T 

Mobil gp 6150

Gebyret er differentieret i forhold til, om virksomheden kommer med eller uden trailer. Se gebyrer her.

Hvis du har behov for at registrere det enkelte besøg til en specifik arbejdsopgave, kan du skrive et individuelt jobnr. efter den almindelige SMS-tekst. Se billede. Derefter vil denne tekst/jobnr. fremgå af din besøgsoversigt på www.genbrugsplads.info og din kvitteringsmail.  mobil med jobnr.

Kommer du uden mobiltelefon

Hvis chaufføren kommer uden en mobiltelefon, skal han henvende sig til pladspersonalet, som kan registrere besøget på det mobiltelefonnummer, som virksomheden i forvejen er tilmeldt genbrugspladsordningen med.

Hvis chaufføren ikke har en firmamobiltelefon, men virksomheden har og er tilmeldt genbrugspladsordningen, kan en kvitteringsmail udskrives hjemmefra og medbringes som dokumentation for et betalt besøg.

Virksomheden kan oplyse mailadresse og aktivere kvittering på mail i forbindelse med registreringen på www.genbrugsplads.info. Det betyder, at hver gang, der bliver sendt en SMS til 1919 fra en af virksomhedens mobiltelefoner, kommer der også en kvittering på den tilmeldte mail.


For yderligere oplysninger kontakt

Affald og Trafik

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 26 56
E-mail: virksomhedsgebyr@horsens.dk
Åbningstider:

mandag til onsdag fra kl. 10.00 til 15.00 - torsdag fra kl. 10.00 til 17.00 - fredag fra kl. 10.00 til 13.00.

Indholdsansvarlig Carsten Lund Nielsen, tecln@horsens.dk