Vis emner under Forside


GVU består af kurser, enkeltfag og værkstedstræning, som er tilrettelagt ud fra en individuel uddannelsesplan.
For at lægge en god uddannelsesplan, skal medarbejderens kompetencer vurderes i forhold til erhvervserfaring, skoleniveau og kompetencer. Uddannelsen kan eventuelt kombineres med praktikophold på arbejdspladsen.

Virksomheden kan sammen med en medarbejder lægge en uddannelsesplan for at opkvalificere medarbejderen til erhvervsuddannelsesniveau.
Hvis du har en medarbejder, som ønsker at uddanne sig inden for et område, som virksomheden beskæftiger sig med, og som medarbejderen har erfaring med, kan den lokale erhvervsskole lægge en plan for en grundlæggende voksenuddannelse (GVU).

Medarbejderen skal være fyldt 25 år, have mindst to års relevant erhvervserfaring, og hvad der svarer til 9. klasse i de fag, der er vigtige for uddannelsen.

Godtgørelse til virksomheden:

Virksomheden kan enten søge om voksen- og efteruddannelsesgodtgørelse (VEU) eller kombinere med Jobrotationsordningen og få vikardækning uden omkostninger, når medarbejderen er på uddannelse. 

Kontakt en lokal erhvervsskole og få lagt en uddannelsesplan for din medarbejder, eller kontakt virksomhedskonsulenterne i Jobcenter Horsens på tlf.: 7629 4801 for mere information om grundlæggende voksenuddannelse.


For yderligere oplysninger kontakt

Jobcenter Horsens - Virksomhedsservice

Samsøgade 3, 8700 Horsens


Tlf.: 76 29 48 01 * Fax: 76 29 35 80
E-mail: virksomhedsservice@horsens.dk
Åbningstider:

Mandag-onsdag kl. 9-15

Torsdag kl. 9-17

Fredag kl. 9-13

EAN-nr.: 579 800 61 69 931

 
Indholdsansvarlig Peer Allen Ødegaard, paoe@horsens.dk