Vis emner under Forside

Ungeenheden hjælper dig med at træffe det rigtige valg, når du skal vælge ungdomsuddannelse. 

Er du under 30 år, og har du ikke en kompetencegivende uddannelse, så står vi klar i Ungeenheden til at hjælpe dig videre. 

Hos Ungeenheden kan vi blandt andet: 

  • Give dig råd og vejledning om valg af ungdomsuddannelse.
  • Hjælpe dig med at starte og gennemføre en ungdomsuddannelse fx gennem samtaler, mentorstøtte og besøg på uddannelsessteder.
  • Indstille dig til de særlige uddannelsesmuligheder som Erhvervsgrunduddannelse, Kombineret Ungdomsuddannelse og Særligt tilrettelagt Ungdomsuddannelse, hvis du ikke kan gennemføre en ordinær uddannelse.
  • Støtte dig med at komme i job, hvis uddannelse ikke er løsningen for dig lige nu.

Ledighed og uddannelseshjælp
Er du under 30 år og ledig, kan du være berettiget til uddannelseshjælp. Du skal henvende dig i Ungeenheden, den første dag, du står uden indkomst. Du kan læse mere om, hvordan du søger uddannelseshjælp her.

Vi er lige rundt om hjørnet
Du finder Ungeenheden i ”Den Grå Fabrik” i Christiansholmsgade. Der er indgang i gården. Du er altid velkommen til at ringe til os på 76 29 30 80 eller skrive til os på ungeenheden@horsens.dkDu kan se vores åbningstider til højre på denne side. Du har også mulighed for at få mere information omkring uddannelse ved at klikke i de røde bokse. 

Om Ungeenheden
Hos Ungeenheden finder du vejledere fra Ungdommens Uddannelsesvejledning, uddannelsesrådgivere og administrativt personale. 

Vores mål er, at vi sammen med dig sikrer, at du træffer det rigtige valg, så du får den bedst mulige start på vejen mod uddannelse og job.

  
Indholdsansvarlig Peer Allen Ødegaard, paoe@horsens.dk