Vis emner under Forside
Flextur er et dør til dør tilbud til alle. Med Flextur bestiller du selv rejsen, og du vælger selv, hvornår du vil afsted - der er ingen stoppesteder og køreplaner. Du bliver kørt i taxa, liftbus eller personvogn med særlig tilladelse, og du kører sammen med andre kunder lige som i bus og tog.

Brug Flextur, når det passer dig

Du kan fx bruge Flextur til besøg, fritidsinteresser, læge, indkøb og andre aktiviteter. Du kan køre fra kl. 6.00 - 24.00 alle ugens dage på nær den 24. og 31. december.

Hvordan foregår det, når man rejser flere på samme tur?

Med Flextur bliver du kørt fra dør til dør i gadeniveau. Der kan være andre kunder med på turen, og derfor kan bilen køre en omvej for at hente eller bringe en anden kunde. Du betaler altid kun for den direkte vej.

Der er plads til maks. 5 personer på samme tur, og der kørers med taxaer, liftbusser samt personvogne på særlige tilladelser. Har du mindre børn med på turen, skal du selv medbringe en autostol/sæde.

Hvem kan benytte Flextur?

Flextur er et supplement til den øvrige kollektive trafik og kan benyttes af alle.

Hjælpemidler

Du må gerne medtage hjælpemidler, fx rollatorer, manuelle og elektriske kørestole. Dog kan du ikke bestille høj vogn, med mindre du er siddende i kørestol under transporten. Der kan højest medtages 2 kørestole eller 2 hjælpemidler med fra samme adresse.

Medtagelse af dyr

Du må medbringe små dyr i tasker/transportkasser, hvis de ikke optager en plads i vognen. Service- og førerhund medtages.

Bestille Flextur

Du skal bestille din flextur mindst 1 time før du ønsker at blive afhentet.
Bestilling foregår via midttrafik,  læs mere her på midttrafik.dk


For yderligere oplysninger kontakt

Trafik

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 29 29
E-mail: trafik@horsens.dk
 
Indholdsansvarlig Marianne Duch Hansen, mdh@horsens.dk