Vis emner under Forside

Lejlighederne ligger i rolige omgivelser på Skovly Centret i Hovedgård. Det er et lille og overskueligt afsnit med plads til 8 beboere.

Boliger

Lejlighederne har stort bad/toilet og et lille tekøkken samt garderobeskab.

Der er hyggeligt fællesarealer i form af køkken/alrum og dagligstue. Desuden er der en stor lukket have, som beboerne benytter. Om sommeren er der slået et villatelt op i haven, så vi kan nyde lidt feriestemning. 

Praktiske oplysninger ved indflytning


Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen (dit nye hjem), da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengøring af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset.


Pleje og omsorg

Vi har fast personale tilknyttet, der er sammensat af uddannede og engagerede mennesker med stor viden og interesse for demens. Vi tilbyder dig som bebeoer en tilværelse, der højner din livskvalitet gennem et trygt, hjemligt og overskueligt miljø med aktiviteter,samvær og tæt kontakt. Hverdagen tilrettelægger vi ud fra dine individuelle behov og ud fra tanken om, at du skal føle dig set, forstået og værdsat. Vi afholder møder med pårørende et par gange om året.

Daghjem (under udarbejdelse)

 

Øvrige aktiviteter

Aktiviteter i demensboliger


For yderligere oplysninger kontakt

Skovly Demens

Horsensvej 38
8732 Hovedgård
Tlf.: 76 29 78 53
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Pia Højmark
Tlf.: 76 29 70 40
E-mail: sspih@horsens.dk

 

 
Indholdsansvarlig Jane  Dyrberg, ssjdb@horsens.dk