Vis emner under Forside

I Horsens Kommune har vi valgt at tage udfordringerne op og inddrage klimaarbejdet som et centralt tema i kommunens udvikling i de kommende år.

Horsens Kommune er en af Danmarks hurtigst voksende kommuner med en forventet vækst på mere end 20 pct. frem til 2030. Samtidigt står vi, som mange andre kommuner, over for store udfordringer i forbindelse med de menneskeskabte klimaforandringer.

Når vi arbejder med klimaopgaverne lægger vi vægt på kreativitet og nytænkning. Det betyder, at vi ikke ser klimaforandringerne som en begrænsning for vækst, men derimod som en mulighed for at indtænke kreative løsninger i både trafik- og byplanlægning – og dermed skabe gode oplevelser for borgerne og samtidigt sikre fortsat vækst i Horsens Kommune.

På Horsens Kommunes Klimaportal kan du læse meget mere om klima og bæredygtighed i Horsens Kommune. Du kan læse kommunens Strategiske Energiplan, Få overblik over fjernvarmeudrulningen og se en beskrivelse af de projekter, som kommunen arbejder med. Som borger eller virksomhed kan du få gode råd til energieffektiviseringer i din bolig eller virksomhed. Du kan desuden læse om Horsens Kommunes Klimaråd. 


Indholdsansvarlig Kirstine Haidarz Olesen, khol@horsens.dk