Vis emner under Forside

Ledelsen

HÅNDSRÆKNING TIL LEDIGE I HORSENS KOMMUNEHjælp til at komme i arbejde eller uddannelse

I værkstedsservice / Jobcenter Horsens hjælper vi mennesker til at forsørge sig selv. Gennem høj faglighed og effektive metoder gør vi en forskel for mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet.  I vores mange forskellige forløb tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes situation og tilbyder vejledning og værktøjer, så den enkelte kan udnytte sine ressourcer optimalt.

Når du skal videre med dit liv

Vi finder i fællesskab frem til den rigtige løsning for netop dig, så du bliver afklaret omkring din uddannelses- eller arbejdsmæssige fremtid. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi har en lang række spændende og alsidige tilbud, som hjælper personer med forskellige behov med at finde sit fremtidige ståsted i forhold til arbejdsmarkedet. Det er vigtigt for os at hjælpe dig godt på vej, og vi tager derfor altid udgangspunkt i dig og din situation. Vi lytter, støtter og vejleder dig. Vi hjælper mennesker med vidt forskellige baggrunde, og derfor er det afgørende, at vi netop har øje for dig og dine kompetencer og behov.

Hvad forventer vi af dig? 

Vi forventer, at du er motiveret og har et ønske om at få en afklaring omkring din fremtid på arbejdsmarkedet. Jo mere energi og engagement, du lægger for dagen, jo større er dine chancer for at få opfyldt dine drømme og håb for fremtiden. Du har selv ansvaret, og det er dig, der er drivkraften bag din afklaring. Det er derfor vigtigt, at du er åben og positiv, så vi på bedste vis kan hjælpe dig godt på vej i din videre færd.

Interne værksteder

I Værkstedsservice er der 6 forskellige værksteder, beliggende på Norgesvej og Fuglevangsvej i den vestlige del af Horsens. Genbrugsbutikken er dog en undtagelse, i det den har hovedindgang på adressen Hattingvej 3.

På afdelingerne arbejder borgere i udviklingsforløb og aktiveringsforløb.

Du kan læse mere om de forskellige afdelinger/værksteder ved at bruge de links, der er herunder:

Genbrugsbutikken

Middelalderværkstedet

Indoor Facility Service  

Kantinen

Pakke og Montage

Service og Event 

Genbrugscentret / Genbrugsbutikken er også på Facebook

 
Indholdsansvarlig Peer Allen Ødegaard, paoe@horsens.dk