Vis emner under Forside

Malteriet er bygget i 2009 og indrettet således, at afdelingen kan tilgodese beboernes behov for privatliv samt, at beboerne kan have indflydelse og medbestemmelse i sin hverdag. 

Boliger

Der er 17 2. værelses lejligheder med eget badeværelse og et lille tekøkken. Der er fælles opholdsrum, spise- og dagligstue med køkken faciliteter. En stor sydvendt altan, 2 terasser mod nord samt en stor have med udgang fra afdelingen. I anlægget uden om bygningen er der bl.a. opført en pavillon, og der er etableret forskellige hyggekroge.

Praktiske oplysninger ved indflytning


Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen, da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengørelse af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset. 

Pleje og omsorg

Som beboer vil man få tildelt 2 kontaktpersoner - 1 fra dag og 1 fra aftenvagten. Kontaktpersonerne sikrer en nær forbindelse til beboerne og deres pårørende. Vi bestræber os på, at skabe en tryg og rolig atmosfære for beboerne.

Øvrige aktiviteter

 

Aktiviteter i demensboliger

 

 


For yderligere oplysninger kontakt

Malteriet

Houmannsgade 6
8700 Horsens
Tlf.: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Karin Emig
Tlf.: 76 29 37 13
E-mail: sskae@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk