Vis emner under Forside

Klovenhøj Centret er beliggende i en skøn natur med stort udeområde, hvor der er rig mulighed for frisk luft.

 

Boliger


Boligerne er i forskellige størrelser. Nogle har mulighed for, at man kan lave en soveafdeling, hvor andre er etrums. Alle har et stort dejligt badeværelse, samt lille thekøkken. 
Selve centret indeholder en del fællesområder i forskellige størrelser -  2 fælleskøkkener, hvor man ofte mødes til måltiderne. De fleste steder er der en god udsigt til naturen. Centret er omgivet af fast hegn, så man ikke kan gå direkte ud på P-pladsen, men istedet ledes om i haveområdet.

Praktiske oplysninger ved indflytning

Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en plejeseng, som vi stiller til rådighed. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Vi har udarbejdet en liste over de ting du skal medbringe. Listen får du når du flytter ind. Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer dit nye hjem, da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Vi har et fast rengøringspersonale, der hver 14. dag rengør din bolig. Vinduespudsning og hovedrengøring indgår ikke.

Pleje og omsorg


Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og forsøger i samarbejde med dig og dine pårørende at skabe et godt hverdagsliv. Vi arbejder udfra en målsætning om, at du skal føle dig set og hørt, samt opleve tryghed og glæde, og vi prioriterer det sociale samvær samt samarbejde med pårørende højt. Vi har et meget velfungerende bruger og pårørenderåd på Klovenhøj.


DAGHJEM TUSINDFRYD

- Et demens daghjem med rig mulighed for friluftsliv året rundt

Tusindfryd har nogle dejlige fysiske rammer med god plads og ligger i et naturskønt område, hvor vi har mulighed for at holde får, kaniner, fisk og fugle. Desuden vægter vi det sociale samvær højt. Vi anbefaler, du kommer minimum 2 gange om ugen.

Vores aktiviteter tager udgangspunkt i vores brugers ønsker og interesser, og er f.eks.:

  • Bustur og udflugter, vores venneforening har en minibus, som vi flittigt bruger
  • Sang, film og oplæsning
  • Gymnastik, træning og boldspil
  • Samarbejde med lokalsamfundet og besøg af lokale dagplejere

Daghjemmet har åbent: Alle hverdage 9.00-15.00

 

Øvrige aktiviteter

Aktiviteter i demensboliger

 

For yderligere oplysninger kontakt

Klovenhøj Centret

Klovenhøjvej 1
8740 Brædstrup
Tlf.: 76 29 78 20
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Lene Vangsøe Christensen
Tlf.: 76 29 78 22
E-mail: lvc@horsens.dk

 
Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk