Vis emner under Forside

Demensafsnittet ligger på 1. sal i Åpark Centret, som er beliggende centralt midt i byen. 
Det er et lille og overskueligt afsnit med plads til 13 beboere.

BOLIGER

 

Demensafsnittet består af 13 et-værelses lejligheder med stort bad/toilet. Der er garderobeskabe og mulighed for et lille køleskab.
Der er 2 fælles spise- og dagligstuer med køkkenfaciliteter. I den ene fællesstue er der et stort vinduesparti, hvorfra du kan nyde udsigten og følge med i byens liv og rytme.
I den anden fællesstue er der udgang til en dejlig, stor altan, hvor der i sommerhalvåret drikkes kaffe, grilles og slikkes solskin.
Der er endnu en mindre altan, der mest bruges til lidt bær og krydderurter.

Lejlighederen udlejes af Boligselskabet AAB.

PRAKTISKE OPLYSNINGER  VED INDFLYTNING


Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen (dit nye hjem), da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengørelse af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset.

 

PLEJE OG OMSORG

 

Vi har tilknyttet fast personale, der er sammensat af uddannede og engagerede mennesker med stor viden om demens.
Vi tilbyder en tilværelse, der højner din livskvalitet gennem et trygt, hjemligt og overskueligt miljø med aktiviteter, samvær og tæt kontakt. Hverdagen tilrettelægges udfra individuelle behov og ud fra tanken om, at du skal føle dig set, forstået og værdsat.
Der arbejdes med dyb respekt for det enkelte menneske. Der arbejdes med livshistorier. Vi afholder pårørendemøder et par gange om året.

Læs om Tirsdags Caféen på Åpark Centret

 

Øvrige aktiviteter

 

Aktiviteter i demensboliger

Åbent aktivitetscenter

Satellitgruppen Sønderbro Onsdagsklub

Satellitgruppen Vestbyens Seniorklub

 For yderligere oplysninger kontakt

Åpark

Løvenørnsgade 21
8700 Horsens
Tlf.: 76 29 28 00 
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Pia Højmark
Tlf.: 76 29 78 40 
E-mail: sspih@horsens.dk

 
Indholdsansvarlig Jane  Dyrberg, ssjdb@horsens.dk