Vis emner under Forside

Lejlighederne er alle 2-rums på ca. 70  - 75 m2 bygget i 2009. Lejlighederne indeholder alle stue, soveværelse, badeværelse og et lille tekøkken. Der er adgang til egen altan/terrasse fra boligerne. 

Afdelingen indeholder bl.a. 2 fælles spise- og opholdsstuer med anretterkøkken.

Præsthøjgården er delt op i følgende afsnit:

  • Afdeling B/C
  • Daghjemmet
  • F Parterre
  • F Stuen

Pleje og omsorg

Som ny beboer på Præsthøjgården bliver du tilknyttet en kontaktperson. Sammen finder I ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

På Præsthøjgården har vi personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Præsthøjgården. Det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

Praktiske oplysninger ved indflytning

 

Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen, da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengøing af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset. 

 

 

 

For yderligere oplysninger kontakt


Ternevej 66,
8700 Horsens

Tlf: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Helle Thomsen
Tlf.: 76 29 49 64
E-mail: sshth@horsens.dk 

Afdeling F-parterre

Ternevej 66,
8700 Horsens
Tlf.: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Connie Bang Nielsen
Tlf.: 76 29 49 72
E-mail:sscn@horsens.dk

Afdeling F stuen
Ternevej 66,
8700 Horsens

Tlf.: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Heidi Bie
Tlf.: 76 29 49 58
E-mail: hbi@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk