Vis emner under Forside

Orions Hus består af 29 lejligheder fordelt på 2 etager. Lejlighederne er 2-værelses lejligheder med eget toilet og bad, samt et lille tekøkken. Lejlighederne udlejes af Boligforeningen Lejerbo.

Orions Hus er delt op i 4 mindre boenheder, 2 boenheder på hver etage. I hver boenhed er der køkken og fællesstue, samt en opholdsstue på hver etage. Udenomsarealer består af en lille have med et orangeri, en anden mindre terrasse og en stor tagterrasse.

Ved indflytning får du og dine pårørende udleveret en velkomstfolder med praktiske informationer omkring at bo på Orions Hus.

Pleje og omsorg


2-4 uger efter du er flyttet ind, afholder vi en indflytningssamtale, hvor vi taler om de praktiske ting, som kommer. Vi har en ergoterapeut ansat, som sammen med den kontaktperson, du tilknyttes, afholder en samtale, hvis du ønsker det, hvor din situation vurderes i forhold til dit funktionsniveau. Her drøfter vi, hvad vi skal hjælpe med, og hvad du selv kan og vil, samt hvilke ønsker du har.

Vi handler ikke hen over hovedet på dig som beboer eller kommer ind og tager over
- vi støtter ved behov. 

 

Vi har personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Orions Hus. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

 

 

 


For yderligere oplysninger kontakt

Orions Hus

Fabrikvej 6
8700 Horsens
Tlf: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Stenunn Sif Kaplan
Tlf.: 76 29 38 93
E-mail: ssssk@horsens.dk

 
Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk