Vis emner under Forside

Der er 20 plejeboliger på Nørrevang Centret. Boligernes størrelse er mellem 48m2 og 65 m2.  Boligerne er selvstændige 2 rums lejligheder med eget tekøkken og badeværelse. Der er fra boligerne udgang til fællesarealer med opholdsstue og spisestue. Vi har desuden en stor lukket have, hvor du kan sidde og nyde udendørslivet.

Er du tilbudt en plejebolig på Nørrevang Centret, viser vi gerne boligen og Centret frem for dig. På den måde kan du mærke atmosfæren hos os og danne dig et billede af stedet, inden du takker ja til tilbuddet om bolig hos os.

Som ny beboer på Nørrevang Centret bliver du tilknyttet en kontaktperson. Sammen finder vi ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

På Nørrevang Centret har vi personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Nørrevang Centret. Det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

 

For yderligere oplysninger kontakt

Nørrevang Centret

Brådhusvej 50
8700 Horsens
Tlf.: 76 29 49 15
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder
Henrik Brandt
Tlf.: 76 29 49 02
E-mail: hebr@horsens.dk

 

Indholdsansvarlig Lydia Sommer, sslyh@horsens.dk