Vis emner under Forside

Lejlighederne er torumsboliger, der består af stue med et lille tekøkken. I soveværelset er der klædeskabe på hjul samt en plejeseng. Der er eget badeværelse med plads til en vaskemaskine. Til terassen hører desuden en terasse eller altan.Der er i hver afdeling et fælles køkkenalrum og et vaskeri.

Pleje og omsorg

 

Der er personale på Lindehøj hele døgnet. Personalets fælles opgave er at råde og vejlede omkring spørgsmål af fysisk, psykisk og social art. Vi arbejder med sundhedsfremme ud fra dine ønsker og drømme.

Vi ønsker, at du oplever dig mødt med åbenhed, omsorg og professionalisme, og det har stor betydning for os, at du oplever en stor grad af selvbestemmelse og livskvalitet.

Praktiske oplysninger ved indflytning

 

Ved indflytning skal du selv medbringe møbler undtagen seng. Du skal selv sørge for gardiner og belysning. Derudover skal du selv medbringe tøj, dyne, sengelinned, håndklæder o.s.v. Tøj, linned og håndklæder skal mærkes med en vandfast tusch med angivelse af bolignummer. 

Det praktiske vedrørende flytningen skal du og din pårørende selv sørge for. Såfremt der er behov for mange hjælpemidler i boligen, er det nødvendigt i kontakter personalet, inden I indretter boligen. Der er bestemte pladskrav, hvis der bruges hjælpemidler i form af personlifte og kørestol. 

Personalet kan give råd og vejledning om indretning. Vi anbefaler, at der ikke er løse tæpper på gulvet af hensyn til faldrisiko.

 

For yderligere oplysninger kontakt

Lindehøj Centret

Nørrebakken 1
8700 Horsens
Tlf: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Lotte Ahm Nielsen
Tlf.: 76 29 37 63
E-mail: lani@horsens.dk 

 

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk