Vis emner under Forside

Gefionshave består af 40 lejligheder fordelt på 2 etager. Lejlighederne udlejes af Boligforeningen AAB. 

Alle vore lejligheder er 2-værelses lejligheder med eget toilet og bad samt et lille tekøkken og altan. Der er desuden opholdsrum, dagligstuer samt fælleskøkken.

Vores udenomarealer er meget velegne til små gåture.

Pleje og omsorg


Som ny beboer på Gefionshave bliver du tilknyttet en kontaktperson. Sammen finder I ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

På Gefionshave har vi personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Gefionshave, og det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

Praktiske oplysninger ved indflytning


Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen (dit nye hjem), da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengørelse af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset. 

 

For yderligere oplysninger kontakt

Gefionshave

Sønderbrogade 74 B ,
8700 Horsens
Tlf: 76 29 71 40 
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder: 
Camilla Frænde
Tlf.: 76 29 71 41
E-mail: caf@horsens.dk

Indholdsansvarlig Lydia Sommer, sslyh@horsens.dk