Vis emner under Forside

På Egebo har vi mange forskellige aktiviteter, som også udføres af frivillige, Egebos og Vesterleds frivillige samt pårørende. Aktiviteterne er meget forskellige og tager alle udgangspunkt i dine interesser og ønsker. 

På Egebo har vi meget engagerede aktivitetsmedarbejdere, som bevæger sig rundt i alle huse og spontant arrangerer aktiviteter. Vi får besøg af besøgshunde samt besøg af børnehavebørn, der synger og klipper pynt - alt efter årstiden. Så stiller vi legetøj frem, og alle har en hyggelig dag sammen på tværs af generationer. I det hele taget bestræber vi os på at styrke oplevelsen af fællesskaber og venskaber.

Vennerne ejer en bus, så vi kan tage på ture i varehuse - ud i det blå, besøge andre plejehjem m.m. Vi har skubbere og frivillige, der går ture med vore beboere.  Folkedansere og musikere kommer på besøg, så de, der vil danse, har mulighed for det.

Desuden har vi en duocykel og en Rickshaw (fælles med Vesterled). 

Dine børn, børnebørn og øvrige pårørende er naturligvis meget velkomne til at deltage i aktiviteterne.


Af eksempler på andre aktiviteter kan nævnes:

  • Vaffelbagning
  • Bankospil
  • "Syng sammen"
  • Stolegymnastik
  • Læsekreds og oplæsning

Aktiviteterne som Aktivitetsafdelingen står for, foregår formiddag, eftermiddag og aften samt i nogle weekender. Herudover vil der være andre aktiviteter døgnet rundt, som plejepersonalet, pårørende og frivillige varetager i det omfang der er mulighed for det.

 

Vi forventer - og håber - at du har lyst til at deltage. At du har lyst til at være en del af fællesskabet og lyst til at opleve livet udenfor Egebo. Måske har du lyst til at prøve spil, du har spillet før eller lyst til at lære nyt? 

 


For yderligere oplysninger kontakt

Egebo

Møllevangen 4
8740 Brædstrup
Tlf.: 76 29 28 00
E-mail: VitalHorsens@horsens.dk

Aktivitetsmedarbejder
Karen Bank
Tlf.: 76 29 71 11 og 76 29 78 50
Mobil: 24 99 30 11
E-mail: kaban@horsens.dk

 
Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk