Vis emner under Forside

På Dronning Ingrids Hjem foregår der mange forskellige aktiviteter, som også udføres af frivillige, Egebos og Dronning Ingrids Hjems frivillige samt pårørende. Aktiviteterne er altid med udgangspunkt i dine interesser og ønsker.

Vores aktiviteter er meget forskellige. 

Dronning Ingrids Hjems- og Egebos Venner afholder bankospil. Vi har "Syng sammen"  og spiller spil. Desuden har vi en fast tirsdags-besøgshund. Vennerne ejer en bus og aktivitetsmedarbejderen arrangerer ture til varehuse, ud i det blå, besøg på andre plejehjem m.m.

Om sommeren har vi besøg af de glade motorcyklister, og du kan få en tur bag på en motorcykel. Vi har en duocykel og Rickshaw, som de pårørende sammen med vore beboere meget gerne må køre tur på. 

Har du lyst og mulighed, ser vi gerne at du deltager i aktiviteterne, så vi sammen kan skabe glæde og tryghed i samspil med dine pårørende og de frivillige.

Gennem aktiviteterne styrker vi oplevelsen af fællesskaber og venskaber.

 

Øvrige eksempel på aktiviteter:

  • Sang - skaber glæde og en god stemning
  • Dans - god musik og bevægelse
  • Banko - mestre at kunne høre og finde tal
  • Stolegymnastik - få rørt kroppen og føle velvære og fællesskab
  • Busture - gode oplevelser ud af huset
  • Oplæsning
  • Gåture - indenfor og udenfor

Vi bliver i godt humør af at være sammen med andre - det er sundhedsfremmende. Vi får mere energi og bliver positiv i mødet med andre. Her er der mulighed for at mødes med forhenværende naboer/venner.

Vi forventer og håber, at du har lyst til at deltage - at du har lyst til at være en del af fællesskabet og til at opleve livet udenfor Dronning Ingrids Hjem. Måske har du lyst til at prøve spil, du har spillet før eller lyst til at lære nyt?

Aktiviteterne som Aktivitetsafdelingen står for, foregår formiddag, eftermiddag og aften samt i nogle weekender. Herudover vil der være andre aktiviteter døgnet rundt, som plejepersonalet, pårørende og frivillige varetager i det omfang der er mulighed for det.


For yderligere oplysninger kontakt

Dronning Ingrids Hjem

Dronning Ingrids Vej 1
8740 Brædstrup
Tlf.: 76 29 28 00
E-mail:VitalHorsens@horsens.dk

Aktivitetsmedarbejder
Karen Bank
Tlf.: 76 29 71 11 og 76 29 78 50
Mobil: 24 99 30 11
E-mail: kaban@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk