Vis emner under Forside

Ceres Daghjem er et hyggeligt sted som danner rammen for trivsel, aktiviteter og samvær. Vores daghjem ligger på 2, sal, og er tilknyttet Ceres Centret, som er et stort åbent center i midtbyen.

Daghjemmet består af en spisestue i forbindelse med køkken og fællesopholdsstue, 2 soverum med 3 senge i hvert rum og et hvilerum med hvilesole, desuden er der 1 stort badeværelse med karbad og toilet samt 2 toiletter.

Ceres Daghjem har adgang til stor fælles gårdhave, samt flere fællesarealer på Ceres Centret. Vi har plads til 16 brugere, og der er åbent alle ugen hverdage fra kl. 8.00-15.00. Vores daghjerm er et tilbud til borgere, der har et særligt behov for pleje og omsorg, samt støtte og struktur i hverdagen. 

Hverdagen på Ceres Daghjem


Dagen starter med fælles morgenmad. Hvis du ikke har mulighed for hjælp til bad i eget hjem, tilbydes du et bad i daghjemmet. I løbet af formiddagen tilbydes du træning med terapeuter. Der er forskellige aktiviteter, samt hjælp til administration af din medicin, sårpleje og lægekontakt. Du har desuden mulighed for at bestille tid ved frisør og fodplejer, som kommer i daghjemmet.

Vi serverer varm mad ved middagstid, herefter tilbydes du middagshvil og eftermiddagskaffe.

Pleje og Omsorg


På vores daghjem vil du oplevet et trygt miljø præget af respekt, omsorg, tillid og udvikling.Vi er et moderne daghjem, hvor du oplever:

 
  • Fokus på livskvalitet, selvbestemmelse og indflydelse på din dagligdag i daghjemmet
  • Støtte til at vedligeholde ressourcer og styrke dit selvværd
  • Fælleskab og socialt samvær

Tilbuddet om daghjem skal hjælpe dig til at blive længst muligt i eget hjem.

Et daghjemstilbud indeholder transport til og fra daghjemmet med Service og Beredskabs busser. Du bliver hentet til hjemmet og hjulpet ind i boligen ved hjemkomst.

 


For yderligere oplysninger kontakt

Ceres

Nørretorv 1-3
8700 Horsens
Tlf: 76 29 28 42
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk

Daglig leder:
Stenunn Sif Kaplan
Tlf: 76 29 28 39
E-mail: ssssk@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk