Vis emner under Forside

Plejeboligerne består af 15 lejligheder samt 2 aflastningsstuer. Plejeboligerne er tilknyttet Ceres Centret, som er et stort og levende, åbent center i midtbyen.

Beliggenheden gør, at der er mulighed for at indgå i flere sociale aktiviteter på Ceres Centret.

Lejlighederne er 2-værelses lejligheder med eget toilet og bad, samt et lille tekøkken. Lejlighederne udlejes af Arbejdernes Andelsboligforening af 1938.

Fællesarealerne består blandt andet af en stor og lys opholdsstue i en ny tilbygning, samt en mindre opholdsstue.


Pleje og omsorg

 

Som ny beboer på Ceres Centret bliver du tilknyttet en kontaktperson. Sammen finder I ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

På Ceres Centret har vi personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at du skal have det godt på Ceres Centret. Det er vores hensigt, at du i størst muligt omfang bevarer den dagligdag, du ønsker og varetager de opgaver, du er i stand til. Vores tilbud om pleje, omsorg og aktivitet bliver varetaget af vores social- og sundhedspersonale med høj faglighed.

Praktiske oplysninger ved indflytning

 

Ved indflytning skal du selv medbringe møbler, undtagen en seng. Det praktiske omkring indflytning, skal du og dine pårørende selv forestå, Du skal selv sørge for at anskaffe og montere gardiner samt belysning i lejligheden. 

Har du behov for mange hjælpemidler i boligen, skal du og/eller dine pårørende tage kontakt til personalet, inden I møblerer boligen, da der er bestemte pladskrav ved brug af hjælpemidler så som personlifte og kørestole. Vores personale står klar til at give råd og vejledning om indretning.

Din bolig rengøres hver 14. dag (støvsugning, gulvvask samt rengørelse af badeværelse). Vores plejepersonale sørger desuden for daglig oprydning af stuen, hvor håndvask og toilet bliver efterset. 

 

 

 

For yderligere oplysninger kontakt

Ceres Centret

1. sal, Plejeboliger
Nørretorv 1-3
8700 Horsens
Tlf: 76 29 28 00
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk


Daglig leder:
 
Stenunn Sif Kaplan
Tlf.: 76 29 28 39
E-mail: ssssk@horsens.dk

Indholdsansvarlig Anne  Buch, abu@horsens.dk