Vis emner under Forside

Birkebo er centralt placeret i Østbirk med udsigt over byen. Østbirk er en hyggelig mindre by med et godt sammenhold. Birkebo er en mindre enhed med 22 plejeboliger og 1 aflastningsbolig. På vores plejecenter er der 2 dejlige gårdhaver.

I indretningen af Birkebo er der tænkt hygge samt hjemlighed, og gyldne farver er gennemgående. Vi byder dig velkommen som ny beboer og vil gerne være med til, at du får et hjem, som du gerne selv vil have det. Det er dit hjem, og du bestemmer selv. Vi hjælper og støtter, hvor du ikke selv kan, men overtager ikke. 

På Birkebo er teknologi en naturlig del af hverdagen. Vi var foregangsbillede på implementering af velfærdsteknologi, og vi er hele tiden med på den seneste udvikling. Teknologien bevirker, at vores beboere bliver mere selvhjulpne og føler mere selvværd i hverdagen.

Ønsker du at få en bolig, skal Horsens Kommunes visitation visitere dig til en plejebolig. For at blive visiteret til en plejebolig, kræves det, at du ikke længere kan klare dig i din hidtidige bolig.

Hvis du har behov for en plejebolig, kan du henvende dig til Horsens Kommunes Handicap og Ældrerådgivning på telefon 76 29 45 00 mandag til fredag kl. 8.30-13.00 

På Birkebo har vi husmøder 4 gange årligt med de beboere, der ønsker at deltage.

Se film om Birkebo


For yderligere oplysninger kontakt

Birkebo

Vestbirkvej 3
8752 Østbirk
Tlf: 76 29 78 80
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk


Daglig leder:
Anni Thygesen
Tlf: 76 29 78 81
E-mail: ant@horsens.dk 

 
Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk