Vis emner under Forside

På Birkebo er dagene forskellige. Vi har ingen lister over, hvad vores beboere vil have. Vi spørger hver dag, hver dag, hvad du har lyst til. Selvbestemmelse er vigtig for os.

Der er rig mulighed for sociale aktiviteter. For eksempel kan du indtage dine måltider i fællesskab med andre. Vil du hellere spise hjemme hos dig selv, har du selvfølgelig mulighed for det. 

 

Vi har dine pårørende med i alt, der foregår omkring dig. Et tæt samarbejde med pårørende er nemlig vigtigt for os, og vi vægter dialogen højt. Vi vil rigtig gerne være medspillere i forhold til samarbejdet med dig og dine pårørende.

På Birkebo skaber vi trygge rammer, hvor dine individuelle behov, ønsker og drømme tilgodeses. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at Birkebo for dig og dine pårørende skal være indbegrebet af hygge og hjemlighed.


Se film om Birkebo

Aktiviteter på Birkebo


Vi har tilknyttet en aktivitetsmedarbejder, der i samarbejde med en stor skare af frivillige sikrer aktivitet og indhold i din hverdag. På Birkebo kan vi på hverdage tilbyde aktiviteter formiddag, eftermiddag og aften. Desuden er der også af og til aktiviteter i weekenden.

Aktiviteter i plejeboliger

Aabent aktivitetscenter


For yderligere oplysninger kontakt

Birkebo

Vestbirkvej 3
8752 Østbirk
Tlf: 76 29 78 80
E-mail: SundhedscenterHorsens@horsens.dk


Daglig leder:
Anni Thygesen
Tlf: 76 29 78 81
E-mail: ant@horsens.dk 

Indholdsansvarlig Anne Buch, abu@horsens.dk